top of page
logo_zwartecirkel_Tekengebied 1.png

Bruno komt koken
- VOOR ADVIES & OPTIMALISATIES- 

Bruno inschakelen voor advies

EFFICIËNTERE WERKWIJZE,
FOODCOST OPTIMALISEREN of
NIEUWE GERECHTEN UITWERKEN? 

Voor bestaande horeca-zaken:
Op zoek naar nieuwe inspiratie voor je menu-kaart? Of wil je meer inzicht en optimalisaties van je foodcost? Of ben je op zoek naar meer uniformiteit bij de bereiding van de gerechten?

Voor nieuwe horeca-projecten:

Advies nodig over de aanpak, voorbereiding en inrichting van je keuken.  

Bruno gebruikt zijn jarenlange ervaring én degelijke opleiding om je op een professionele manier te adviseren.

Contacteer Bruno voor:

  • Foodcost-berekening

  • Uitwerken nieuwe gerechten/menukaart incl. digitale uitwerking

  • Menu-engineering

  • Optimatimalisaties op vlak van efficiëntie/hygiëne

  • Opleiding keukenteams

bruno pc 3_edited.jpg
bottom of page